Строителни ремонтиСтроителни ремонти

Отговорност, бързина, качество!

Строителни ремонтиСтроителни ремонти

Отговорност, бързина, качество!

Бригада за строителни ремонти

Ние сме бригада за строителни ремонти. Дейността ни започва още през 2003 г. и се извършва основно в района на градовете Брезник, Перник, Трън, Сливница, Радомир, Батановци, а и във всички села, намиращи се на територията. Предлагаме на своите Клиенти безспорно качество със съвременни технологии и разумни цени.

Разполагаме със специален скенер за откриване на тръби и течове и така да улесним ремонта на Вашия водопровод и канализация, защото влагата е трудна да се открие преди да се появят видими признаци. Този детектор може да се използва и за всички строителни ремонти, защото при изкопни дейности, без да има авария на ВиК инсталацията, може да се получи, ако не се провери предварително.

Фирмата разполага с квалифициран персонал - майстори за външни и вътрешни ремонти. При извършване на ремонтните дейности, използваме материали на водещи производители, с което гарантираме високото качество на услугите.

Специализирани сме в изграждането на покривни конструкции, навеси, барбекюта, огради (желязо, бетон), окачени тавани, гипсокартон, теракота, плочки, камък и други подови и стенни облицовки. Разполагаме с нужната техника за изкопни работи, събаряне на стари ненужни постройки, почистване на запустели дворове и имоти, тавани, мазета. Също така, предлагаме терасиране и озеленяване на дворове - по наш или по Ваш проект. По желание на Клиента, сключваме договори за изпълнение, издаваме фактури за извършените ремонтни дейности и услуги.

Строителни ремонти